

Tasty, crispy nachos-bowl
Kunsten å spise mer grønt er en smal sak når du blir servert fiber og vitaminer toppet med Synnøves ostegratinerte nachos.
Slik gjør du:
Finsnitt rødkål. Kutt paprika i passe biter. Skjær reddikene og den grønne chilien i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen, og skjær de to halvdelene i skiver. Bland alt i en stor serveringsbolle.
Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Legg nachos utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over godt med Synnøve Grovrevet Gouda - eller annen revet Synnøve ost. Stek ved 200 grader til osten har smeltet og fått litt farge.
Vend inn dressingen i salaten, og topp herligheten med halvparten av de ostegratinerte nachosene. Legg resten i en bolle og server ved siden av.
- 0 porsjoner
Dette trenger du
- 0
- stk
- rødkål
- 0
- stk
- rød paprika i strimler
- 0
- stk
- gul paprika i strimler
- 0
- bunt
- reddiker i tynne skiver
- 0
- boks
- mais
- 0
- avokado i skiver
- 0
- stk
- grønn chili
- 0
- pose
- nachos
- 0
- pose
- Synnøve Grovrevet Gouda
Dressing
- 5 ss limejuice
- 2 ss honning
- 1 ss Dijonsennep eller annen grov sennep
- 1 finhakket hvitløkskløft
- 2 ss finhakket koriander
- Salt og pepper