

Tasty, crispy nachos-bowl
Kunsten å spise mer grønt er en smal sak når du blir servert fiber og vitaminer toppet med Synnøves ostegratinerte nachos.
Slik gjør du:
Finsnitt rødkål. Kutt paprika i passe biter. Skjær reddikene og den grønne chilien i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen, og skjær de to halvdelene i skiver. Bland alt i en stor serveringsbolle.
Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Legg nachos utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over godt med Synnøve Grovrevet Gouda - eller annen revet Synnøve ost. Stek ved 200 grader til osten har smeltet og fått litt farge.
Vend inn dressingen i salaten, og topp herligheten med halvparten av de ostegratinerte nachosene. Legg resten i en bolle og server ved siden av.
Dette trenger du
- ½ rødkål
- 1 rød paprika i strimler
- 1 gul paprika i strimler
- 1 bunt reddiker i tynne skiver
- 1 boks mais
- 1 avokado i skiver
- 1 grønn chili
- 1 pose nachos
- 1 pose Synnøve Grovrevet Gouda
Dressing
- 5 ss limejuice
- 2 ss honning
- 1 ss Dijonsennep eller annen grov sennep
- 1 finhakket hvitløkskløft
- 2 ss finhakket koriander
- Salt og pepper