Synnøve Finden

Tasty, crispy nachos-bowl

Kunsten å spise mer grønt er en smal sak når du blir servert fiber og vitaminer toppet med Synnøves ostegratinerte nachos.   

Slik gjør du: 

Finsnitt rødkål. Kutt paprika i passe biter. Skjær reddikene og den grønne chilien i tynne skiver. Del avokadoen i to, fjern steinen, og skjær de to halvdelene i skiver. Bland alt i en stor serveringsbolle. 

Bland alle ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. 

Legg nachos utover et stekebrett med bakepapir. Dryss over godt med Synnøve Grovrevet Gouda - eller annen revet Synnøve ost. Stek ved 200 grader til osten har smeltet og fått litt farge. 

Vend inn dressingen i salaten, og topp herligheten med halvparten av de ostegratinerte nachosene. Legg resten i en bolle og server ved siden av. 

Dette trenger du

  • ½ rødkål
  • 1 rød paprika i strimler
  • 1 gul paprika i strimler
  • 1 bunt reddiker i tynne skiver
  • 1 boks mais
  • 1 avokado i skiver
  • 1 grønn chili
  • 1 pose nachos
  • 1 pose Synnøve Grovrevet Gouda

Dressing

  • 5 ss limejuice
  • 2 ss honning
  • 1 ss Dijonsennep eller annen grov sennep
  • 1 finhakket hvitløkskløft
  • 2 ss finhakket koriander
  • Salt og pepper