Synnøve Finden

Superenkle pizzapockets!

Disse kan spises som en digg helgemiddag eller du kan oppbevare dem i kjøleskapet og varme de i mikrobølgeovnen når du måtte ønske. 

Tid: 20-30 min

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader

Rull ut pizzadeigen, strø over litt mel, snu deigen rundt, løsne forsiktig av papiret og del deigen opp i 12 like store firkanter med et pizzahjul.

Ha så halvparten av firkantene over på et stekebrett ikledd bakepapir med melet vendt ned.

Ha på ca. 1 ts pizzasaus per firkant, men pass på at sausen ikke dekker kantene. Topp så med en skrella mozzarella som du har delt i to, tre skiver pepperoni og litt oregano per firkant. Til slutt pensler du kantene med et piska egg. 

Legg så firkantene du ikke har brukt over hver sin pizza og klem kantene sammen med en gaffel slik at det ser ut som seks pizza-«puter» med et stilig mønster i sømmen.

Snitt et lite hull på toppen på hver pizzapocket, pensle over egg og topp med litt revet ost.

Stek pizzaene midt i ovnen i 15 min.

Server med ekstra pizzasaus og rømmedressing.

NB! Disse er glovarme inni! La de avkjøle seg i 5-10 min før du hugger innpå.

  • 0 porsjoner