![](https://images.prismic.io/synnove-no/b7beed22-b7c7-430d-804a-875a2ba25e37_Pizzapocket.jpg?auto=compress,format&rect=0,270,1688,540&w=2500&h=800&w=1500)
![](https://images.prismic.io/synnove-no/b7beed22-b7c7-430d-804a-875a2ba25e37_Pizzapocket.jpg?auto=compress,format&rect=0,20,1688,985&w=1200&h=700&w=800)
Superenkle pizzapockets!
Nyt dem som digg helgekos, eller oppbevar i kjøleskapet og varm kjapt i stekeovn eller mikroovn når du måtte ha lyst på noe godt! (Oppskriften gir 6 pockets).
Slik gjør du:
- Sett først stekeovnen på 200 grader.
- Rull ut pizzadeigen, strø over litt mel, snu deigen rundt, løsne forsiktig av papiret og del deigen opp i 12 like store firkanter med et pizzahjul.
- Legg halvparten av firkantene, med den melete siden ned, på et stekebrett ikledd bakepapir.
- Ha på ca 1 ts pizzasaus per firkant, men pass på at sausen ikke dekker kantene. Topp med litt oregano, biter av Skrella Mozzarella og pepperoni per firkant, men ikke helt ut til kanten.
- Legg de resterende firkantene på toppen og trykk kantene sammen med en gaffel på sidene slik at det blir seks "puter" med et stilig mønster i sømmen.
- Snitt et lite hull på toppen på hver pizzapocket, pensle over pisket egg og topp med litt Synnøve revet Pizzaost, eller en av våre andre guloster.
- Stek på 200 grader midt i ovnen i ca 15 min.
Server med ekstra pizzasaus og rømmedressing ved siden av.
OBS! Disse er glovarme inni! La dem avkjøle seg i 5-10 min før du hugger innpå.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- litt hvetemel
- 0
- boks
- Peppes Original Pizzasaus
- tørket oregano
- 0
- pk.
- Peppes Pepperoni
- 0
- egg