Synnøve Finden

Superenkle pizzapockets!

Nyt dem som digg helgekos, eller oppbevar i kjøleskapet og varm kjapt i stekeovn eller mikroovn når du måtte ha lyst på noe godt! (Oppskriften gir 6 pockets).

Slik gjør du:

  • Sett først stekeovnen på 200 grader.
  • Rull ut pizzadeigen, strø over litt mel, snu deigen rundt, løsne forsiktig av papiret og del deigen opp i 12 like store firkanter med et pizzahjul.
  • Legg halvparten av firkantene, med den melete siden ned, på et stekebrett ikledd bakepapir.
  • Ha på ca 1 ts pizzasaus per firkant, men pass på at sausen ikke dekker kantene. Topp med litt oregano, biter av Skrella Mozzarella og pepperoni per firkant, men ikke helt ut til kanten.
  • Legg de resterende firkantene på toppen og trykk kantene sammen med en gaffel på sidene slik at det blir seks "puter" med et stilig mønster i sømmen.
  • Snitt et lite hull på toppen på hver pizzapocket, pensle over pisket egg og topp med litt Synnøve revet Pizzaost, eller en av våre andre guloster.
  • Stek på 200 grader midt i ovnen i ca 15 min.

Server med ekstra pizzasaus og rømmedressing ved siden av.

OBS! Disse er glovarme inni! La dem avkjøle seg i 5-10 min før du hugger innpå.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • litt hvetemel
  • tørket oregano
  • 0
  • egg