

Ostegratinerte småpoteter med kryddersmør
Har du en rest kokte poteter til overs, er dette en super oppskrift for å trylle dem om til noe skikkelig snadder! Superlekkert som tilbehør til middagsretter, til tapasbordet eller som snacks sammen med en fyldig tomatsaus eller dipp.
Slik gjør du:
- Del potetene i to på midten.
- Sett ovnen på 225 grader og finn fram en ildfast form som er stor nok til at potetene får plass.
- Smelt kryddersmøret og pensle formen med halvparten av smøret.
- Fordel den revne osten i formen. Legg potetene side ved side oppå osten med snittflaten ned. Pensle med resten av kryddersmøret og strø over litt flaksalt.
- Stek på 225 grader midt i ovnen i 20-30 min.
- Dryss over finhakkede urter ved servering.
Tips: Velg din favoritt Synnøve revet ost. Vi brukte for anledningen Synnøve revet Gulost og Cheddar.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- kokte småpoteter med skrellet på
- litt
- flaksalt
- 0
- neve
- frisk persille eller andre urter