Synnøve Finden

Nydelig kremet pastagryte

Altså, denne middagen er SÅ god! Nydelig kremet pastagryte med revet ost og Gresk Yoghurt Naturell.

Slik gjør du: 

  • Start med å koke pasta. Om du vil ha kylling, del den i mindre biter og fres i pannen. Sett til side.
  • Smelt smør, fres løk, tomater og paprika i en gryte. Stek på medium varme i 3-4 minutter. Krydre, tilsett kraft og fløte. Kok opp og la det småkoke i 5-6 minutter.
  • Kjør gryten jevn med stavmikser. Bland inn revet ost og tilsett den kokte pastaen, kylling eller bønner. Rør inn yoghurt og gi et kjapt oppkok før servering. Server gjerne med kokt brokkoli til.

Takk til Linn Stokstad for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • pasta (bruk gjerne linsepasta for mer protein og naturlig glutenfri)
  • 0
  • g
  • kylling eller hvite bønner
  • 0
  • ss
  • smør
  • 0
  • rødløk
  • 0
  • paprika
  • 0
  • g
  • cherrytomater
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • ts
  • pepper
  • 0
  • ts
  • sukker
  • 0
  • ts
  • hvitløkspulver
  • 0
  • ts
  • paprikapulver
  • 0
  • ts
  • spisskummen
  • 0
  • dl
  • kylling- eller grønnsakskraft
  • 0
  • dl
  • matfløte