Synnøve Finden

Smaksskala

Dette er milde oster som har liten smak. Dette er typisk produkter som er rettet mot barn eller der man er mer opptatt av tekstur og smelteegenskapene til osten mer enn at det skal være så mye ostesmak

Dette er typisk norsk gulost som passer til hele familie. Synnøve Gulost original har stått på mange frokostbord og passer også veldig godt på matpakken. Våre Milde 2 oster har en mild, rund og svak syrlig smak som hele familien kan like.

Ønsker du deg en hverdagsost som passer både til frokost og matpakken og som har litt mer smak og fylde? Da skal du se etter våre oster merket med 3 Fyldig. Disse har litt mer smak, men uten at det blir for kraftig på morgenkvisten, samtidig som de har masse fylde. Her begynner vi også å utvikle ulike smaksretninger som nøtteaktig, aromatisk og fyldig.

Er du glad i smaksrik ost eller kanskje du liker ost til dessert? Da ønsker man gjerne ganske mye smak og det får du fra våre oster som er merket med 4 Smaksrik. Her kombinerer vi smaksrike kulturer med god lagring slik at smaken har fått utviklet seg. Disse ostene passer perfekt til tapas eller dessert. Server gjerne med søt syltetøy og med drikke med litt kraftigere smak.

Liker du ost med kraftig ostesmak? Da er det 5 Kraftig du skal se etter. Dette er oster som har smaksrike kulturer og som har fått god lagring slik at en kraftig ostesmak har fått utviklet seg. Disse ostene passer perfekt til tapas eller dessert. Server gjerne med søt syltetøy og med drikke med litt kraftigere smak. Per dags dato har vi ingen 5 Kraftige oster fast i sortiment, men har i kortere perioder sjeldene utgaver ute i butikk. Så om du ser en anbefaler vi at du benytter muligheten!