

Saftige horn med Gresk Yoghurt
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin. Dekk bakebollen til og la heve i 10timer på kjøkkenbenken (eks over natten).
Hemmeligheten: Ha Gresk Yoghurt i deigen, den blir SÅ saftig og fin å jobbe med! Dessuten får du lurt inn litt ekstra protein
Lag fyllet: Smelt smør i en kjele/ stekepanne, tilsette spinaten og løken. Surr på medium varme i et par minutter, tilsett krydder og kjør spinatrøren fin med stavmikseren.
Del deigen i to, kjevle den rund, del i 8 og fyll på med spinatrøre og osteskiver. Rull horn og etterhev i 30min mens ovnen blir varm. Stek midt i ovnen på 225 grader i 15 min. Pensle gjerne med egg og ha sesamfrø på før steking
Disse er suuupre i matpakken, gjerne kombinert med skrella mozarella og litt frukt + grønnsaker
- 0 porsjoner
Dette trenger du til deigen:
- 0
- kg
- fint speltmel
- 0
- gram
- grovt speltmel
- 0
- gram
- Gresk Yoghurt
- 0
- dl
- vann
- 0
- ts
- salt
- 0
- ts
- tørrgjær (eller 2 ss surdeigsstarter)
Dette trenger du til fyll
- 0
- ss
- smør
- 0
- g
- fersk spinat
- 0
- stk
- løk
- 0
- ts
- hvitløkspulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- ts
- pepper