Synnøve Finden

Saftige horn med Gresk Yoghurt

Slik gjør du: 

Bland sammen alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin. Dekk bakebollen til og la heve i 10timer på kjøkkenbenken (eks over natten).

Hemmeligheten: Ha Gresk Yoghurt i deigen, den blir SÅ saftig og fin å jobbe med! Dessuten får du lurt inn litt ekstra protein 

Lag fyllet: Smelt smør i en kjele/ stekepanne, tilsette spinaten og løken. Surr på medium varme i et par minutter, tilsett krydder og kjør spinatrøren fin med stavmikseren. 

Del deigen i to, kjevle den rund, del i 8 og fyll på med spinatrøre og osteskiver. Rull horn og etterhev i 30min mens ovnen blir varm. Stek midt i ovnen på 225 grader i 15 min. Pensle gjerne med egg og ha sesamfrø på før steking

Disse er suuupre i matpakken, gjerne kombinert med skrella mozarella og litt frukt + grønnsaker

 

  • 0 porsjoner

Dette trenger du til deigen:

  • 0
  • kg
  • fint speltmel
  • 0
  • gram
  • grovt speltmel
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • ts
  • tørrgjær (eller 2 ss surdeigsstarter)

Dette trenger du til fyll

  • 0
  • ss
  • smør
  • 0
  • g
  • fersk spinat
  • 0
  • stk
  • løk
  • 0
  • ts
  • hvitløkspulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • ts
  • pepper