Saftig og creamy hverdags-toast
Har du hatt klemmeost på toast før? Nei?! Da går du glipp av noe! Klemmeost er nemlig toastens hemmelige våpen. Det gjør den creamy og uimotståelig.
Slik gjør du:
Smør begge brødskivene med Synnøve Klemmeost Smokin´Bacon, og ha på Synnøve Gulost i Skiver og Synnøve Kokt & Mør Skinke.
Smelt smøret i en stekepanne på medium varme. Stek toasten i to minutter på hver side, eller til toasten er gyllen og osten er smeltet. Del toasten i to og server.
Takk til August & Martin for den fantastisk digge oppskriften og din fine bildene.
- 0 porsjoner
Du trenger:
- 0
- skiver
- Synnøve gulost i skiver
- 0
- skiver
- Synnøve Kokt & Mør Skinke
- 0
- skiver
- skiver grovt brød
- Smør til steking