

Omelett med ost og tortilla
Sjekk denne kule måten å lage osteomelett på! Kombinasjonen egg, tortillalefse og ost blir et perfekt lite mellommåltid, lunsj eller kvelds.
Slik gjør du:
- Visp sammen egg, vann og litt salt. Finhakk purren.
- Varm opp litt olje i en liten stekepanne til 2/3 varme. Tips: Stekepanna må være litt større enn tortillaen, slik at den får plass.
- Hell eggeblandingen i panna og dryss over purren. Legg en tortillalefse på toppen.
- Stek til egget er såvidt stivnet. Snu omeletten slik at tortillaen kommer nederst.
- Legg på en skive Synnøve Cheddar, eller et par skiver annen Synnøve gulost. Fordel soltørket tomat over.
- Legg et lokk over panna og stek videre til osten har smeltet.
- Dryss over frisk persille, brett sammen og server.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- egg
- 0
- ss
- vann
- salt
- 0
- neve
- finhakket purre
- 0
- liten tortillalefse
- 0
- ss
- hakket soltørket tomat i olje
- hakket frisk persille
Relaterte produkter

Synnøve Cheddar skivet

Synnøve Gulost skivet 150g

Synnøve Kongsgård skivet

Synnøve Gårdsost skivet 150g

Synnøve Gulost skivet 250g 2pk

Synnøve Gulost skivet 285g

Synnøve Gouda 300g skivet

Synnøve Lett Gouda Skivet 250g

Lett Gulost 40% mindre fett skivet

Lett Gulost 60% mindre fett skivet
