Synnøve Finden

Ispinner med Gresk Yoghurt og Granola

Frisk og deilig yoghurtis med mango, bringebær og Synnøves Granola. Passer like godt til dessert som til frokost! (Oppskriften gir 12 ispinner).

Isblanding:

  • Ha kremfløten i en bolle og pisk til krem
  • Ha eggeplommer, honning og vaniljepulver i en annen bolle og pisk til eggedosis.
  • Vend eggedosisen inn i kremen og rør inn yoghurten.

Bærmos og granola:

  • Ha mango og halvparten av honningen i en bolle og mos med stavmikser.
  • Ha bringebær og halvparten av honningen i en bolle og mos med stavmikser.

Montering og frysing:

  • Hell frukt-/bærmosen i bunnen av isformene, slik at det dekker ca 1/4 av formene.
  • Fyll opp resten av formene med yoghurtisblandingen og dryss litt granola på toppen.
  • Sett i fryseren i minst 2 timer.

Takk til Linn Stokstad for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Isblanding:

  • 0
  • dl
  • kremfløte
  • 0
  • stk
  • eggeplommer
  • 0
  • ss
  • honning (ev. lønnesirup)
  • en klype vaniljepulver

Bærmos og granola:

  • 0
  • mango
  • 0
  • dl
  • bringebær
  • 0
  • ts
  • honning (ev. lønnesirup)