Ispinner med Gresk Yoghurt og Granola
Frisk og deilig yoghurtis med mango, bringebær og Synnøves Granola. Passer like godt til dessert som til frokost! (Oppskriften gir 12 ispinner).
Isblanding:
- Ha kremfløten i en bolle og pisk til krem
- Ha eggeplommer, honning og vaniljepulver i en annen bolle og pisk til eggedosis.
- Vend eggedosisen inn i kremen og rør inn yoghurten.
Bærmos og granola:
- Ha mango og halvparten av honningen i en bolle og mos med stavmikser.
- Ha bringebær og halvparten av honningen i en bolle og mos med stavmikser.
Montering og frysing:
- Hell frukt-/bærmosen i bunnen av isformene, slik at det dekker ca 1/4 av formene.
- Fyll opp resten av formene med yoghurtisblandingen og dryss litt granola på toppen.
- Sett i fryseren i minst 2 timer.
Takk til Linn Stokstad for oppskrift.
- 0 porsjoner
Isblanding:
- 0
- dl
- kremfløte
- 0
- stk
- eggeplommer
- 0
- ss
- honning (ev. lønnesirup)
- en klype vaniljepulver