Synnøve Finden

Is-pinner med Gresk Yoghurt og Granola

Slik gjør du: 

  • Pisk kremfløte til krem i en bakebolle og eggedosis (plommer + søtt) i en annen.
  • Vend eggedosisen inn i kremen og rør inn yoghurten. Tilsett vanilje om du ønsker.
  • Mos mango/bærene med en stavmikser og fyll 1/4 av isformene med frukt/bærmosen.
  • Fyll resten av formen med yoghurtisen og dryss litt granola på toppen. Sett i fryseren i minimum 2 timer.

Nyyyt️️!

Tusen takk til Linn Stokstad (@linn_sprudlendesunn) for en nydelig oppskrift!

  • 0 porsjoner

Dette trenger du til is-pinnene:

  • 0
  • stk
  • eggeplommer
  • 0
  • dl
  • kremfløte
  • 0
  • ss
  • honning eller annen søtning
  • En klype vaniljepulver (kan sløyfes)

Dette trenger du til topping:

  • 0
  • stk
  • most mango med 1 ts honning
  • 0
  • dl
  • bringebær most med 1 ts honning