

Is-pinner med Gresk Yoghurt og Granola
Slik gjør du:
- Pisk kremfløte til krem i en bakebolle og eggedosis (plommer + søtt) i en annen.
- Vend eggedosisen inn i kremen og rør inn yoghurten. Tilsett vanilje om du ønsker.
- Mos mango/bærene med en stavmikser og fyll 1/4 av isformene med frukt/bærmosen.
- Fyll resten av formen med yoghurtisen og dryss litt granola på toppen. Sett i fryseren i minimum 2 timer.
Nyyyt️️!
Tusen takk til Linn Stokstad (@linn_sprudlendesunn) for en nydelig oppskrift!

- 0 porsjoner
Dette trenger du til is-pinnene:
- 0
- stk
- eggeplommer
- 0
- dl
- kremfløte
- 0
- ss
- honning eller annen søtning
- En klype vaniljepulver (kan sløyfes)
Dette trenger du til topping:
- 0
- stk
- most mango med 1 ts honning
- 0
- dl
- bringebær most med 1 ts honning