![](https://images.prismic.io/synnove-no/fffdd447-76f8-4481-90b3-145b203f3299_julekake_toppbilde_desktop.jpg?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/synnove-no/8e0b7e00-6287-4753-b259-c54377bf3a01_julekake_mobil.jpg?auto=compress,format&w=800)
Saftig glutenfri julekake
Saftig glutenfri julekake som lages raskt uten heving.
Slik gjør du:
- Pisk egg og sukker luftig.
- Tilsett det tørre, deretter det våte. Bland inn rosinene.
- Smør en brødform og hell røra oppi. Stek på 180 grader i 35 - 40min.
- Skjær i skiver og nyt med Synnøve Smøremyk og Synnøve brunost.
Takk til Linn Stokstad for oppskrift.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- egg
- 0
- dl
- kokossukker eller vanlig sukker
- 0
- dl
- finmalte mandler
- 0
- dl
- fullkornsrismel eller jyttemel
- 0
- ss
- malte psyllumfrø
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- kardemomme
- 0
- toppede ss
- Gresk Yoghurt Naturell
- 0
- g
- smeltet smør
- 0
- never
- rosiner