

Glutenfri julekake
Nydelig glutenfri julekake! Denne lager du raskt uten heving, den er saftig og smaker nyyydelig med Fløtemysost på. Julestemning i hver bit!
Slik gjør du:
Pisk egg og sukker luftig. Tilsett det tørre, og deretter det våte. Smør en brødform og stek på 180 grader i 35-40min. Nyytes nystekt. Holder seg fint i et par dager.
Denne MÅ du lage. Fantastisk god!
Tusen takk til Linn Sprudlende Sunn for oppskriften.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- stk
- egg
- 0
- dl
- kokossukker
- 0
- dl
- finmalte mandler
- 0
- dl
- fullkornsrismel, jyttemel (eller evt. speltmel)
- 0
- ss
- psyllum/Fiberhusk
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- kardemomme
- 0
- toppede ss
- Gresk Yoghurt Naturell
- 0
- g
- smeltet smør
- 0
- never
- rosiner