Synnøve Finden

Cheddartoast med chorizo og spinat

Sprø og lekker på utsiden og med masse deilig smeltet ost inni. Vår prisbelønte Cheddar smelter perfekt i toast, og sammen med chorizo og spinat blir det en herlig smakskombinasjon.

Slik gjør du:

  • Legg en skive Synnøve Cheddar på en av brødskivene, deretter noen skiver chorizo. Legg på brødskive nummer to.
  • Spre over noen blader spinat og en Cheddarskive til. Avslutt med brødskive nummer tre.
  • Grill i toastjern til toasten er gyllen og osten har smeltet. Eventuelt kan du steke den i stekepanne på middels varme eller i stekeovnen på 200 grader i ca. 10 min.

Tips:

For ekstra sprø skorpe, smør to av skivene med smør på den ene siden, helt ut til kanten. Når du monterer toasten, legg smørsidene ytterst på toasten.

Om du ikke får tak i Synnøve Cheddar, benytt gjerne en av våre andre typer gulost.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • brødskiver, gjerne grov toastkneipp
  • chorizo
  • 0
  • neve
  • frisk spinat