Synnøve Finden

Ikke la andre bestemme smaken din.
PRØV SELV DA VEL!

Enkelte ganger foretrekker man en ost med litt mer smak enn den vanlige gulosten, men det kan være vanskelig å finne en god og smaksrik ost. ​Synnøve Kongsgård har en søt, rund og nøtteaktig smak, og med karakteristiske hull. Prøv selv da vel! Det kan jo faktisk være din nye favoritt ost uten at du vet det.

Si meningen din og vinn!

Si hva du synes om Kongsgård og vær med på trekningen av et års forbruk av Kongsgård (19Kg). Vi trekker ut fire heldige vinnere 1.juni 2023.

Ved å sende inn skjema godtar du at innsendt data behandles i henhold til våre personvenregler

Ystemesterens favoritter

Synnøve Kongsgård ystes på Synnøves lokale meieri i Namsos med melk fra Namdalen. Hjernen bak Kongsgård er Synnøves erfarne ystemester, Rune Rædergård, som har jobbet med osten i flere år, for å perfeksjonere den.  

 

-Vi har prøvd oss frem med ulike temperaturer på formodning og på lagring. Tid og temperatur, det er det vi leker oss med, når vi skal prøve å finne ut hvor vi treffer best med de nye melkesyrebakteriene vi bruker, forteller Rune, som har over 25 års erfaring innen produksjon av ost.  

Kongsgård modnes i minst tre måneder for å få frem det karakteristiske og gode Emmentaler-preget, og i løpet av årene har det blitt mange smaksprøver underveis. 

 

Les mer om ystemesterens favoritter her!

Har du prøvd?

Kongsgård er like god på brødskiven, som på pizza, gratenger og i salater.

Finn inspirasjon til smakfulle oppskrifter under. Som vi sier i Namsos – God mat er helt konge!