Synnøve Finden

Verdens første kvinnelige dødseteam!

Synnøve Finden var en revolusjonerende skikkelse i sin tid, da hun kastet seg inn i osteproduksjonens verden og ble Norges første kvinnelige ostegründer og fabrikkeier. Vokst opp blant stupbratte fjellsider og mektige fosser i det vakre Finnafjorden, la Synnøve grunnlaget for sin suksess.

Nå, cirka 100 år senere, er det verdens første kvinnelige dødsing-team sin tur til å ta spranget - ut i den kalde fjorden! Til tross for de grå regnværsskyene og temperaturen som så vidt kryper over 13 grader, fengsler det storslåtte landskapet sansene. Dette er stedet der Team Synnøve, bestående av Asbjørg Nesje, Annette Weum og Lina Galaasen Lund, fryktløst deltar i den ekstreme sporten dødsing.

Dødsing innebærer å lande i en stilling der fingrene berører tærne, samtidig som man utfører ulike triks i luften. Team Synnøve personifiserer ånden til Synnøve Finden, en revolusjonerende kvinne i sin tid.

Synnøves arv lever videre gjennom merkevaren som bærer hennes navn

Det er viktig å bevare den unike historien om bondejenta som ble en gründer i hovedstaden. Derfor har Synnøve opprettet Team Synnøve, som representerer en sterk og målrettet Synnøve som våger å satse og ta spranget.

Synnøves produkter sørger for at Team Synnøve alltid har tilgang til næringsrik mat. Blant dødsejentenes favoritter er små begre med gresk yoghurt, RÅ juice og skivet Synnøve gulost.

Bli bedre kjent med dødseteamet