Synnøve Finden

Team Synnøve - verdens første kvinnelige dødseteam!

Synnøve Finden, Norges første kvinnelige ostegründer og fabrikkeier, var en revolusjonerende skikkelse i sin tid da hun kastet seg inn i osteproduksjonens verden. Vokst opp blant stupbratte fjellsider og mektige fosser i det vakre Finnafjorden, la Synnøve grunnlaget for sin suksess.

Nå, cirka 100 år senere, er det verdens første kvinnelige dødsing-team sin tur til å ta spranget ut i den kalde fjorden. Til tross for de grå regnværsskyene og temperaturen som så vidt kryper over 13 grader, fengsler det storslåtte landskapet sansene. Dette er stedet der Team Synnøve, bestående av Asbjørg Nesje, Annette Weum og Lina Galaasen Lund, fryktløst deltar i den ekstreme sporten dødsing.

Lørdag 26. august konkurrerer de alle tre i VM i Døds i Frognerparken i Oslo.

Dødsing innebærer å lande i en stilling der fingrene berører tærne, samtidig som man utfører ulike triks i luften. Team Synnøve personifiserer ånden til Synnøve Finden, en revolusjonerende kvinne i sin tid.

Synnøves arv lever videre gjennom merkevaren som bærer hennes navn. Det er viktig å bevare den unike historien om bondesjenta som ble en gründer i hovedstaden. Derfor har Synnøve opprettet Team Synnøve, som representerer en sterk og målrettet Synnøve som våger å satse og ta spranget.

Synnøves produkter sørger for at Team Synnøve alltid har tilgang til næringsrik mat. Blant deres favoritter er små begre med gresk yoghurt, RÅ juice og skivet Synnøve gulost.

Bli med Team Synnøve under Døds-VM i Oslo den 26. august og opplev den spennende verdenen av dødsing!

Bli bedre kjent med dødseteamet