Synnøve Finden

Sponsorater og samarbeid

Synnøve er deleier i Melk.no.

Melk.no (Opplysningskontoret for Meieriprodukter) er et av flere opplysningskontor i landbruket, og har som oppgave å bidra til å fremme forbruket av norsk melk og norske meieriprodukter på vegne av den norske melkebonden.

Melk.no er et aksjeselskap, og er eid av TINEQ-Meieriene og Synnøve Finden, som finansieres gjennom omsetningsavgiften til bonden.

Synnøve er stolt bidragsyter til Ostelandet

Ostelandet Norge vokser, men mange forbrukere kjøper fortsatt de samme ostene på vane. Med Ostelandet ønsker vi å øke interessen for norsk ost hos den betallingsvillige forbruker. Målet er å få flere til å prøve noe nytt og utfordre seg selv i matveien, og velge norsk ost.

Synnøve er stolt sponsor av Alvdal Idrettslag

Synnøve Finden har sitt største produksjonsanlegg i Alvdal, med over 100 ansatte. Vi har valgt å benytte våre sponsormidler til å støtte opp i lokalmiljøet ved å være hovedsponsor for Alvdal Idrettslag.

Synnøve er stolt sponsor av Hver gang vi møtes på TV2

Synnøve sponser 2021 sesongen av Hver gang vi møtes på TV2. Hver gang vi møtes er et norsk musikalsk underholdningsprogram som har gått på TV 2 siden 2012. I serien samles syv kjente norske musikere på en gård/gjestgiveri for å synge hverandres sanger.