Synnøve Finden

Sponsorater

Vi er veldig stolte av å kunne presentere Team Synnøve! Et sponsorat som gir grunnlag for verdens første kvinnelige team i en råtøff sport! Disse jentene representerer en tøff Synnøve med bein i nesa som satser og tar spranget!

Team Synnøve - verdens første kvinnelige dødseteam! - YouTube

Synnøve er deleier i Melk.no.

Melk.no (Opplysningskontoret for Meieriprodukter) er et av flere opplysningskontor i landbruket, og har som oppgave å bidra til å fremme forbruket av norsk melk og norske meieriprodukter på vegne av den norske melkebonden.

Melk.no er et aksjeselskap, og er eid av TINEQ-Meieriene og Synnøve Finden, som finansieres gjennom omsetningsavgiften til bonden.

Synnøve er stolt bidragsyter til Ostelandet

Ostelandet Norge vokser, men mange forbrukere kjøper fortsatt de samme ostene på vane. Med Ostelandet ønsker vi å øke interessen for norsk ost hos den betallingsvillige forbruker. Målet er å få flere til å prøve noe nytt og utfordre seg selv i matveien, og velge norsk ost.

Synnøve er stolt sponsor av Alvdal Idrettslag

Synnøve Finden har sitt største produksjonsanlegg i Alvdal, med over 100 ansatte. Vi har valgt å benytte våre sponsormidler til å støtte opp i lokalmiljøet ved å være hovedsponsor for Alvdal Idrettslag.