Synnøve Finden

Yoghurtbar med bringebær og pistasj

Gi frokosten et løft med frossen yoghurtbar, eller nyt den som en sunn snack! Med gresk yoghurt, friskt bringebærsyltetøy og crunchy pistasjnøtter vil denne imponere både store og små. 

Slik gjør du: 

  • Legg bakepapir på et brett eller fat som får plass i fryseren.
  • Bland yoghurten med vanilje og lønnesirup. Bre blandingen utover bakepapiret med en slikkepott.
  • Ha syltetøy i klatter på toppen og dra det litt utover i et fint mønster.
  • Hakk pistasjenøttene og strø dem over.
  • Sett i fryser i ca. tre timer. Når yoghurten er helt fryst er den klar for å nytes. Skjær i biter og server!
  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ts
  • vaniljeessens eller vaniljepulver
  • 0
  • ts
  • lønnesirup
  • 0
  • ss
  • bringebærsyltetøy
  • 0
  • dl
  • pistasjnøtter