Synnøve Finden

Yoghurt-bar med bringebær og sjokolade

Tid: 4 t (Den må fryses)

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

En sunn og enkel dessert som også passer som snacks og mellommåltid. Hele familien kommer til å elske denne!

Slik gjør du: 

Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut det som er på innsiden.

Bland så vaniljen sammen med blåbærsyltetøy, honning og Synnøve Gresk yoghurt Naturell 10% fett i en skål.

Fordel yoghurt-blandingen jevnt utover et stekebrett ikledd bakepapir. Topp med bringebær, hakket sjokolade, og sett i fryseren i minst 4 timer.

Knekk av et stykke og kos deg med god samvittighet!

Takk til August & Martin for den fantastisk digge oppskriften og din fine bildene.

  • 0 porsjoner

Du trenger:

  • 0
  • ss
  • blåbærsyltetøy
  • 0
  • ss
  • honning
  • 0
  • stk
  • vaniljestang
  • 0
  • g
  • frosne bringebær
  • 0
  • rader
  • hakket kokesjokolade 70%