

Yoghurt-bar med bringebær og sjokolade
Tid: 4 t (Den må fryses)
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
En sunn og enkel dessert som også passer som snacks og mellommåltid. Hele familien kommer til å elske denne!
Slik gjør du:
Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut det som er på innsiden.
Bland så vaniljen sammen med blåbærsyltetøy, honning og Synnøve Gresk yoghurt Naturell 10% fett i en skål.
Fordel yoghurt-blandingen jevnt utover et stekebrett ikledd bakepapir. Topp med bringebær, hakket sjokolade, og sett i fryseren i minst 4 timer.
Knekk av et stykke og kos deg med god samvittighet!
Takk til August & Martin for den fantastisk digge oppskriften og din fine bildene.
- 0 porsjoner
Du trenger:
- 0
- ss
- blåbærsyltetøy
- 0
- ss
- honning
- 0
- stk
- vaniljestang
- 0
- g
- frosne bringebær
- 0
- rader
- hakket kokesjokolade 70%