Synnøve Finden

Yoghurtbar med bringebær og sjokolade

En sunn og enkel dessert som også passer som snacks, frokost eller mellommåltid. Hele familien kommer til å elske denne!

Slik gjør du: 

  • Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut det som er på innsiden.
  • Bland vaniljefrøene med blåbærsyltetøy, honning og Synnøve Gresk yoghurt Naturell i en bolle.
  • Fordel yoghurtblandingen jevnt utover et stekebrett ikledd bakepapir. Topp med bringebær, hakket sjokolade, og sett i fryseren i ca 3 timer.

Knekk av et stykke og kos deg med god samvittighet!

Takk til August & Martin for oppskrift og bilder.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • blåbærsyltetøy
  • 0
  • ss
  • honning
  • 0
  • stk
  • vaniljestang
  • 0
  • g
  • frosne bringebær
  • 0
  • rader
  • hakket kokesjokolade 70%