Frozen yoghurtbar med bringebær og sjokolade
En sunn og enkel dessert som også passer som snacks, frokost eller mellommåltid. Hele familien kommer til å elske denne!
Slik gjør du:
- Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut det som er på innsiden.
 - Bland vaniljefrøene med Synnøve Gresk yoghurt Naturell, blåbærsyltetøy og honning i en bolle.
 - Fordel yoghurtblandingen jevnt utover et stekebrett ikledd bakepapir. Topp med bringebær, hakket sjokolade, og sett i fryseren i ca 3 timer.
 
Knekk av et stykke og kos deg med god samvittighet!
Takk til August & Martin for oppskrift og bilder.
- 0 porsjoner
 
Dette trenger du:
- 0
 - vaniljestang
 
- 0
 - ss
 - blåbærsyltetøy
 
- 0
 - ss
 - honning
 
- 0
 - g
 - frosne bringebær
 
- 0
 - rader
 - hakket kokesjokolade
 



