

Yoghurt-bar med banan og sjokolade
Enkel og nydelig dessert du kan spise med god samvittighet og som passer perfekt på en varm sommerdag!
Tid: 4 timer. (Skal fryses)
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Slik gjør du:
Bland sammen Synnøve Gresk, ⅔ av bananen, honning, vanilje og ⅔ av sjokoladebitene. Smør blandingen ut i en form med bakepapir i.
Kutt resten av bananen i skiver og legg på toppen av yoghurten sammen med resten av sjokoladebitene.
Legg i frysen i minst 3-4 timer. Knekk eller kutt opp og server. Vel bekomme!
Tusen takk til August og Martin for nydelig oppskrift!

- 0 porsjoner
Du trenger
- 0
- boks
- Synnøve Gresk
- 0
- stk
- moden banan
- 0
- ss
- honning
- 0
- ts
- vaniljeekstrakt
- 0
- stk
- sjokoladeruter, grovhakket