![](https://images.prismic.io/synnove-no/651af3a6-8b52-4fde-8f98-f53a2a33a534_Tiramisu_Med_Gresk_Yoghurt_2500x850.jpg?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/synnove-no/b6691904-cfcd-418d-8e7d-2f9b44f35611_Tiramisu_Med_Gresk_Yoghurt_1000x1000.jpg?auto=compress,format&w=800)
Tiramisu med Gresk Yoghurt
Så god at gjestene dine vil tro den kommer rett fra Italia!
Slik gjør du:
- Lag espresso og ha det i en bolle. Dypp fingerkjeksen kjapt i espressoen og fordel dem i fem glass eller serveringsskåler.
- Visp sammen Mascarpone, yoghurt og amaretto til en jevn blanding. Spre blandingen over fingerkjeksen.
- La tiramisuen stå i kjøleskapet i 3-4 timer før servering.
Servering: Sikt over kakaopulver og pynt med mynteblader.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- kopp
- espresso
- 0
- fingerkjeks (ladyfingers)
- 0
- ts
- Mascarpone-ost
- 0
- ts
- amaretto
Til pynt:
- kakaopulver
- friske mynteblader