Synnøve Finden

Tiramisu med gresk yoghurt

Tid: 20 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Denne tiramisuen laget med gresk yoghurt er så godt at gjestene dine vil tro den kommer rett fra Italia! 

Slik gjør du: 

Lag espresso og hell det i en bolle. Dypp fingerkjeksen raskt i kaffeen og fordel dem i fem serveringsskåler. 

Mix mascarpone-osten med gresk yoghurt og amaretto til det er en jevn og glatt blanding. Spre blandingen over fingerkjeksen. Til slutt strør du kakaopulveret over ved hjelp av en sil. Pynt gjerne med mynteblader. 

La tiramisuen stå i kjøleskapet i 3-4 timer før du serverer den. 

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ts
  • Mascarpone-ost
  • 0
  • ts
  • amaretto
  • 0
  • stk
  • fingerkjeks (ladyfingers)
  • 0
  • stk
  • shotter espresso

Til pynt:

  • Kakaopulver
  • Mynteblader (kan droppes)