

Tiramisu med gresk yoghurt
Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Denne tiramisuen laget med gresk yoghurt er så godt at gjestene dine vil tro den kommer rett fra Italia!
Slik gjør du:
Lag espresso og hell det i en bolle. Dypp fingerkjeksen raskt i kaffeen og fordel dem i fem serveringsskåler.
Mix mascarpone-osten med gresk yoghurt og amaretto til det er en jevn og glatt blanding. Spre blandingen over fingerkjeksen. Til slutt strør du kakaopulveret over ved hjelp av en sil. Pynt gjerne med mynteblader.
La tiramisuen stå i kjøleskapet i 3-4 timer før du serverer den.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ts
- Mascarpone-ost
- 0
- ts
- amaretto
- 0
- stk
- fingerkjeks (ladyfingers)
- 0
- stk
- shotter espresso
Til pynt:
- Kakaopulver
- Mynteblader (kan droppes)