Synnøve Finden

Mettende eggesalat med urter og yoghurtdressing

Perfekt som et lett og sunt kveldsmåltid, eller som en komplett lunsj ledsaget av kjøtt, kylling eller bønner.

Eggesalat: 

  • Kok eggene til hardkokt. Skrell, del i båter og ha det i en stor bolle.
  • Skrell og riv gulrot. Finhakk vårløk og dill. Ha det i bollen sammen med eggebitene og bland godt.
  • Smak til med litt salt og pepper.

Yoghurtdressing:

  • Visp sammen olivenolje, eddik og honning i en bolle.
  • Tilsett yoghurt og visp til en jevn dressing.

Server eggesalaten med yoghurtdressingen over.

  • 0 porsjoner

Eggesalat:

  • 0
  • egg
  • 0
  • gulrot
  • 0
  • vårløk
  • 0
  • neve
  • frisk dill
  • salt og pepper

Yoghurtdressing:

  • 0
  • dl
  • olivenolje
  • 0
  • ss
  • eddik
  • 0
  • ts
  • honning