Synnøve Finden

Superenkel og mettende eggesalat med urter

Tid: 25 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Prøv denne eggesalaten som et lett og sunt kveldsmåltid, eller som en komplett lunsj ledsaget av kjøtt eller kylling.

Slik gjør du: 

Skjær eggene i små biter eller tynne skiver. Ha vårløk, dill og revet gulrot i en stor bolle og bland sammen. Tilsett egg, salt og pepper og bland.

I en annen bolle visper du sammen olivenolje, honning og eddik. Så snart ingrediensene har blandet seg ordentlig, tilsetter du yoghurt og blander godt til du har en jevn og fin dressing.

Hell dressingen over eggeblandingen og vend lett til alt blander seg.

6 porsjoner

Dette trenger du:

  • 10 hardkokte egg
  • 2-4 vårløk, finhakket
  • 2 ss dill, finhakket
  • 1 gulrot, revet
  • 1 Synnøve gresk Yoghurt naturell
  • 0,75 dl olivenolje
  • 2 ts honning
  • 2 ss eddik
  • Salt
  • Pepper