Synnøve Finden

Sjokolademousse med Synnøve Gresk Yoghurt (sukkerfri)

Sjokolademousse med kun tre ingredienser! Med sukkerfri sjokolade blir den i tillegg helt uten tilsatt sukker.

Slik gjør du: 

  • Brekk sjokoladen i biter og ha det i en kjele. Hell på melk og varm opp under omrøring til sjokoladen har smeltet.
  • Ta kjelen av varmen og visp inn yoghurten.
  • Fordel i seks porsjonsglass og sett i kjøleskap til moussen har stivnet (ca 3 timer).
  • Server sjokolademoussen som den er eller pynt med det du har tilgjengelig av frisk frukt, bær og hakkede nøtter. Vi brukte for anledningen banan i skiver, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.
  • 0 porsjoner

Sjokolademousse:

  • 0
  • g
  • sukkerfri mørk sjokolade
  • 0
  • dl
  • melk

Forslag til topping:

  • bananskiver
  • kokosflak
  • hakkede pisjasjnøtter