![](https://images.prismic.io/synnove-no/883cde15-0f52-4b2d-9c35-402ae6123be6_Sukkerfri_Sjokolademousse_2500x850.jpg?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/synnove-no/efa24f36-b678-4edc-83f2-7cdfc14a826b_Mevgal_Exportsite_0146_1000x1000.jpg?auto=compress,format&w=800)
Sjokolademousse med Synnøve Gresk Yoghurt (sukkerfri)
Sjokolademousse med kun tre ingredienser! Med sukkerfri sjokolade blir den i tillegg helt uten tilsatt sukker.
Slik gjør du:
- Brekk sjokoladen i biter og ha det i en kjele. Hell på melk og varm opp under omrøring til sjokoladen har smeltet.
- Ta kjelen av varmen og visp inn yoghurten.
- Fordel i seks porsjonsglass og sett i kjøleskap til moussen har stivnet (ca 3 timer).
- Server sjokolademoussen som den er eller pynt med det du har tilgjengelig av frisk frukt, bær og hakkede nøtter. Vi brukte for anledningen banan i skiver, kokosflak og hakkede pistasjnøtter.
- 0 porsjoner
Forslag til topping:
- bananskiver
- kokosflak
- hakkede pisjasjnøtter