Synnøve Finden

Sukkerfri sjokolademousse med Synnøve Gresk yoghurt Naturell 

Tid: 6 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Denne herlige moussen er akkurat som navnet lover; sukkerfri! I tillegg er den laget uten egg. Med gresk yoghurt blir det en dessert du kan nyte uten dårlig samvittighet. Må prøves!

Slik gjør du: 

Ha finhakket sjokolade og melk i en kjele. 

Bruk svært lav varme og varm opp til sjokoladen har smeltet helt. Rør av og til. 

La blandingen hvile et par minutter før du har det over i en bolle. 

Tilsett gresk yoghurt og visp i et par minutter til alt er godt blandet.

Fordel blandingen i seks glass og la det stå i kjøleskap til moussen har stivnet. Det tar rundt tre timer. 

Nyt moussen som den er eller server med frisk frukt og nøtter. 

8 porsjoner

Dette trenger du:

  • 250 g sukkerfri mørk sjokolade, finhakket
  • 300 g Synnøve Gresk yoghurt Naturell
  • 1 dl melk
  • Pynt med frisk frukt og nøtter etter ønske