

Sukkerfri sjokolademousse med Synnøve Gresk yoghurt Naturell
Tid: 6 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Denne herlige moussen er akkurat som navnet lover; sukkerfri! I tillegg er den laget uten egg. Med gresk yoghurt blir det en dessert du kan nyte uten dårlig samvittighet. Må prøves!
Slik gjør du:
Ha finhakket sjokolade og melk i en kjele.
Bruk svært lav varme og varm opp til sjokoladen har smeltet helt. Rør av og til.
La blandingen hvile et par minutter før du har det over i en bolle.
Tilsett gresk yoghurt og visp i et par minutter til alt er godt blandet.
Fordel blandingen i seks glass og la det stå i kjøleskap til moussen har stivnet. Det tar rundt tre timer.
Nyt moussen som den er eller server med frisk frukt og nøtter.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- sukkerfri mørk sjokolade, finhakket
- 0
- dl
- melk
- Pynt med frisk frukt og nøtter etter ønske