

Smakfull rødbetsalat med gresk yoghurt
Tid: 10 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Rask, enkel og sunn rødbetsalat med yoghurt og hvitløk. Server som tilbehør til alle typer kjøtt. Denne salaten gjør måltidet smakfullt, sunnere og fargerikt!
Slik gjør du:
Vask, tilbered og finriv rødbetene. Her er det lurt å bruke hansker.
Ha revet rødbete i en liten bolle. Tilsett yoghurt, finhakket hvitløk, salt, eddik, dill og olivenolje.
Bland godt sammen til ingrediensene er godt blandet og har en smidig konsistens. Dybden i fargen vil avhenge av hvor rød rødbetene er.
Server gjerne med solsikke- eller gresskarfrø og dryss noen dråper med god olivenolje over.
8 porsjoner
Dette trenger du:
- 300 g Synnøve gresk yoghurt Naturell
- 2 middels rå eller ferdigkokte rødbeter
- 2-4 fedd hvitløk, finhakket
- Salt etter smak
- 1 ss finhakket dill
- 2-3 ss eddik
- 5-6 ss olivenolje
Til servering:
- Solsikkefrø eller gresskarfrø
- God olivenolje