

Raskt yoghurtbrød med avokadosalat og chiliyoghurt
Prøv dette nydelige yoghurtbrødet sammen med en smakfull blanding av avokado og fetaost. Passer til enhver anledning!
Tid: 90 minutter
Vanskelighetsgrad: 3 av 3
Slik gjør du:
Rist spisskummenfrøene lett i en tørr panne, og ha det i en bakebolle. Tilsett mel, bakepulver, 250 g gresk yoghurt naturell, og bland sammen.
Vend blandingen ut på en overflate dekket av mel og elt til det blir en smidig deig. Ha deigen over i en smurt bakebolle, og dekk til med et fuktig kjøkkenhåndkle.
Skrell og kutt opp avokado, og ha det over i en bolle. Smuldre fetaost over og smak til med olivenolje som du drysser over.
I en annen bolle rører du sammen chilipaste og resten av yoghurten.
Del deigen i 8 emner. Rull hver på en lett melet overflate til en oval form, omtrent 3 mm tykk. Stek hvert brød i en varm stekepanne i 2 til 3 minutter på hver side, til brødet er oppblåst og har en fin farge.
Pensle brødet med litt olje, og server med avokadosalat og chiliyoghurt.
- 0 porsjoner
Du trenger:
- 0
- ts
- spisskummenfrø
- 0
- g
- hvetemel, pluss litt ekstra for baking
- 0
- ts
- bakepulver
- Olivenolje
- 0
- modne
- avokado
- 0
- g
- fetaost
- 0
- ts
- chilipaste