Synnøve Finden

Raskt og saftig brød med gresk yoghurt

Tid: 60 minutter

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Dette brødet med Synnøve gresk yoghurt Naturell og fullkorn har en helt fantastisk smak.  I tillegg lager du det på rekordtid! Siden deigen ikke inneholder gjær kan du steke det med en gang deigen er blandet sammen. 

Slik gjør du: 

Ha alle ingrediensene i en bolle og elt til en glatt, myk deig.

Tøm deigen ut på kjøkkenbenken og kna til den er smidig. 

Form deigen til et rundt brød og trykk forsiktig ned toppen for å gjøre den jevn. Løft forsiktig brødet over på en stekeplate smurt med olje. 

Strø litt mel over brødet og stek det på nederste rille på 180 grader til brødet har hevet lett og har fått en gyllenbrun farge. 

Smaker herlig nybakt med Synnøve Fløtemys!

8 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 dl mel
  • 2,5 dl fullkornsmel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 3 ss smør
  • 2 ss Synnøve gresk yoghurt Naturell
  • 3,75 dl melk