Synnøve Finden

Lun quinoasalat med kylling og yoghurtsaus

Prøv denne mettende og næringsrike salaten fullt av gode smaker! PS: Eventuelle rester gjør seg godt i lunsjboksen dagen etter.

Slik gjør du: 

  • Kok quinoaen etter anvisning på pakken.
  • Kutt agurken i små terninger. Riv gulrøttene på et grovt raspejern. Ha de frosne ertene i en sil og hell kjapt over litt varmt vann, slik at de tiner. Ha alle grønnsakene i en romslig serveringsbolle.
  • Stek kyllingfileten i litt olje og del den i mindre biter.
  • Bland den kokte quinoaen, kyllingbitene og persillen sammen med grønnsakene i bollen.
  • Bland alle ingrediensene til yoghurtsausen sammen i en bolle og hell det over salaten. Vend forsiktig inn og server.
  • 0 porsjoner

Salat og kylling:

  • 0
  • dl
  • tørr quinoa
  • 0
  • slangeagurk
  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • dl
  • frosne grønne erter
  • 0
  • dl
  • maiskorn
  • 0
  • kyllingbrystfilet
  • 0
  • ss
  • finhakket frisk bladpersille

Yoghurtsaus:

  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ss
  • sennep
  • 0
  • ss
  • sitronsaft
  • 0
  • klype
  • salt