Synnøve Finden

Quinoasalat med kylling og yoghurtsaus

Tid: 30 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Denne næringsrike salaten med quinoa og kylling gjør et smakfullt og lett måltid! Du kan fint bruke rester av stekt kylling og masse gode grønnsaker.

Slik gjør du: 

Del agurkene i terninger.

Riv gulrøttene grovt eller finhakk dem.

Tilsett quinoa, erter og mais.

Del opp den stekte kyllingen og tilsett i salaten.

Tilsett finhakket persille.

Bland alle ingrediensene til sausen sammen i en bolle og hell over salaten. Vend godt og server.

4 porsjoner

Dette trenger du:

  • 4,5 dl kokt quinoa
  • 2 små agurker
  • 2 gulrøtter, revet
  • 2,5 dl kokte erter
  • 2,5 dl mais
  • 1 kyllingbrystfilet
  • 2 ss persille, finhakket
  • 200g Synnøve gresk yoghurt Naturell
  • 2 ss lett olivenolje
  • 1 ss sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 klype salt