

Quinoasalat med kylling og yoghurtsaus
Tid: 30 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Denne næringsrike salaten med quinoa og kylling gjør et smakfullt og lett måltid! Du kan fint bruke rester av stekt kylling og masse gode grønnsaker.
Slik gjør du:
Del agurkene i terninger.
Riv gulrøttene grovt eller finhakk dem.
Tilsett quinoa, erter og mais.
Del opp den stekte kyllingen og tilsett i salaten.
Tilsett finhakket persille.
Bland alle ingrediensene til sausen sammen i en bolle og hell over salaten. Vend godt og server.
4 porsjoner
Dette trenger du:
- 4,5 dl kokt quinoa
- 2 små agurker
- 2 gulrøtter, revet
- 2,5 dl kokte erter
- 2,5 dl mais
- 1 kyllingbrystfilet
- 2 ss persille, finhakket
- 200g Synnøve gresk yoghurt Naturell
- 2 ss lett olivenolje
- 1 ss sennep
- 1 ss sitronsaft
- 1 klype salt