Synnøve Finden

Quinoasalat med kylling og yoghurtsaus

Tid: 30 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Denne næringsrike salaten med quinoa og kylling gjør et smakfullt og lett måltid! Du kan fint bruke rester av stekt kylling og masse gode grønnsaker.

Slik gjør du: 

Del agurkene i terninger.

Riv gulrøttene grovt eller finhakk dem.

Tilsett quinoa, erter og mais.

Del opp den stekte kyllingen og tilsett i salaten.

Tilsett finhakket persille.

Bland alle ingrediensene til sausen sammen i en bolle og hell over salaten. Vend godt og server.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • kokt quinoa
  • 0
  • stk
  • små agurker
  • 0
  • stk
  • gulrøtter, revet
  • 0
  • dl
  • kokte erter
  • 0
  • dl
  • mais
  • 0
  • stk
  • kyllingbrystfilet
  • 0
  • ss
  • persille, finhakket
  • 0
  • ss
  • lett olivenolje
  • 0
  • ss
  • sennep
  • 0
  • ss
  • sitronsaft
  • 0
  • klype
  • salt