Synnøve Finden

Frisk og digg pavlova med Gresk yoghurt

Slik gjør du:

Marengs:

Pisk eggehvitene stive.

Tilsett sukker litt og litt mens du fortsetter å piske 

Sikt maisenna over blandingen og vend forsiktig inn med en stor skje eller slikkepott. 

Tips  kan være å tegne en sirkel med ca 24 cm diameter ( eller ønsket størrelse ) på et bakepapir og fordel blandingen jevnt innenfor sirkelen. 

Sett marengsen i forvarmet ovn på 100 grader og stek i 90 minutter. 

Slå av ovnen og la kaken stå til den er helt avkjølt.

Krem:

Pisk kremfløten sammen med melis og vaniljesukker til en luftig krem. Vend forsiktig inn den greske yoghurten. Oppbevar kjølig.

Vent med å legge kremen på marengsen til rett før du skal servere. Topp med friske bær.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du til Marengs:

  • 0
  • stk
  • eggehviter
  • 0
  • g
  • sukker
  • 0
  • ts
  • maizena

Dette trenger du til krem:

  • 0
  • dl
  • kremfløte
  • 0
  • ts
  • vaniljesukker
  • 0
  • ss
  • melis
  • Bær til topping