

Frisk og digg pavlova med Gresk yoghurt
Slik gjør du:
Marengs:
Pisk eggehvitene stive.
Tilsett sukker litt og litt mens du fortsetter å piske
Sikt maisenna over blandingen og vend forsiktig inn med en stor skje eller slikkepott.
Tips kan være å tegne en sirkel med ca 24 cm diameter ( eller ønsket størrelse ) på et bakepapir og fordel blandingen jevnt innenfor sirkelen.
Sett marengsen i forvarmet ovn på 100 grader og stek i 90 minutter.
Slå av ovnen og la kaken stå til den er helt avkjølt.
Krem:
Pisk kremfløten sammen med melis og vaniljesukker til en luftig krem. Vend forsiktig inn den greske yoghurten. Oppbevar kjølig.
Vent med å legge kremen på marengsen til rett før du skal servere. Topp med friske bær.
- 0 porsjoner
Dette trenger du til Marengs:
- 0
- stk
- eggehviter
- 0
- g
- sukker
- 0
- ts
- maizena
Dette trenger du til krem:
- 0
- dl
- kremfløte
- 0
- ts
- vaniljesukker
- 0
- ss
- Gresk yoghurt
- 0
- ss
- melis
- Bær til topping