Synnøve Finden

Pasta med kremet yoghurtsaus og kryddersmør

Prøv denne spennende pastaretten toppet med pisket gresk yoghurt og kryddersmør. Superenkel å lage, rik på smak og overraskelser.

Slik gjør du: 

  • Kok pastaen i lettsaltet vann, koketid etter anvisning på pakken.
  • Smelt smøret i en stekepanne. Tilsett chiliflak og skivet hvitløk og varm til det freser. Sett til side.
  • Pisk yoghurten med litt salt til den er lett og luftig.
  • Anrett den ferdigkokte pastaen i dype tallerkener. Fordel yoghurten over og til slutt kryddersmøret.
  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • tørr tortellini eller annen pasta
  • 0
  • ss
  • smør
  • 0
  • ts
  • chiliflak
  • 0
  • hvitløksfedd
  • litt salt