Synnøve Finden

Panert torsk med ertestuing og sprøstekt spekeskinke

Ønsker du en sprø og smakfull fiskemiddag, kan vi anbefale panert torsk med hjemmelaget knekkebrødpanering. 

Slik gjør du: 

  • Knus knekkebrødet i en morter og tilsett litt salt og pepper.
  • Vend fisken i hvetemel og deretter i vispet egg. Vend den deretter i knekkebrødpaneringen.
  • Stek torsken i olje i en varm stekepanne. Ca. 4 minutter på hver side.
  • Kok opp ertene i vann og buljong. Når ertene er myke tilsetter du smør og pepper og kjører dem til en puré med en stavmikser. Smak ev. til med litt salt.
  • Server torsken og ertestuingen med sprøstekt spekeskinke.

Takk til Kiwi for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • litt salt og pepper
  • 0
  • g
  • torsk
  • hvetemel
  • 0
  • egg
  • 0
  • pose
  • frosne erter
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • terning hønse- eller grønnsaksbuljong
  • 0
  • g
  • smør
  • 0
  • ts
  • nykvernet pepper
  • 0
  • pk.
  • lettere spekeskinke