

Ovnsbakt laks med magisk yoghurtsaus
Laks er billig og sunt. Godt for både kropp og lommebok. Og med denne magiske yoghurtsausen som tilbehør, blir måltidet rene hverdagsfesten.
Slik gjør du:
Start med å lage sausen. Bland sammen alle ingredienser. Smak til med salt, og sett yoghurtsausen i kjøleskapet for å sette seg.
Forvarm stekeovnen til 180 grader. Krydre filetene med salt og pepper. Hell over litt god olivenolje og sitronsaften. Dryss over hakket dill og bak fisken i ovnen i 5-6 minutter. Pass på å ha litt avstand mellom fiskestykkene.
Server gjerne den ovnsbakte laksen og yoghurtsausen med en god salat eller kokte poteter.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- stk
- laksefileter
- 0
- ss
- finhakket dill
- 0
- saft
- fra sitron
- Salt
- Pepper
- Olivenolje til steking
Yoghurtsaus:
- 0
- ss
- fløte
- 0
- stk
- sitron, revet skall
- 0
- stk
- saft fra sitron
- Salt