Synnøve Finden

Ostesmørbrød med Synnøve Rabagast, revet sopp og vårløk

Ekstravagant ostesmørbrød for de dagene du lengter etter masse smak og umami!

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader.
  • Smelt smøret i en liten kjele. Tilsett vårløken og stek på middels varme til vårløken er myk og blank, ca 10 min.
  • Mens vårløken steker, riv sjampinjongen og osten på et grovt rivjern.
  • Bland inn melet i den stekte vårløken og la det steke et minutts tid.
  • Tilsett matfløte, revet sopp og ost. Varm opp og ta kjelen av plata. Smak til med litt salt og pepper.
  • Legg toastskivene på et bakepapirkledt stekebrett og stek dem i ovnen på 225 grader til de er lett gylne og sprø, 4-5 min.
  • Ta stekeplata ut av ovnen, snu brødskivene og fordel sopp- og osteblandingen over.
  • Stek på 225 grader i 8-10 min.
  • Server med et dryss hakket frisk timian, litt flaket havsalt og paprikaflak om du har.

Tips:

Bruk gjerne en av Synnøves andre guloster.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • smør
  • 0
  • vårløk
  • 0
  • ss
  • hvetemel
  • 0
  • g
  • sjampinjong
  • 0
  • dl
  • matfløte
  • 0
  • toastskiver
  • frisk timian, til servering

Relaterte produkter