Ostesmørbrød med Synnøve Rabagast, revet sopp og vårløk
Ekstravagant ostesmørbrød for de dagene du lengter etter masse smak og umami!
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Smelt smøret i en liten kjele. Tilsett vårløken og stek på middels varme til vårløken er myk og blank, ca 10 min.
- Mens vårløken steker, riv sjampinjongen og osten på et grovt rivjern.
- Bland inn melet i den stekte vårløken og la det steke et minutts tid.
- Tilsett matfløte, revet sopp og ost. Varm opp og ta kjelen av plata. Smak til med litt salt og pepper.
- Legg toastskivene på et bakepapirkledt stekebrett og stek dem i ovnen på 225 grader til de er lett gylne og sprø, 4-5 min.
- Ta stekeplata ut av ovnen, snu brødskivene og fordel sopp- og osteblandingen over.
- Stek på 225 grader i 8-10 min.
- Server med et dryss hakket frisk timian, litt flaket havsalt og paprikaflak om du har.
Tips:
Bruk gjerne en av Synnøves andre guloster.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ss
- smør
- 0
- vårløk
- 0
- ss
- hvetemel
- 0
- g
- sjampinjong
- 0
- g
- Synnøve Rabagast
- 0
- dl
- matfløte
- 0
- toastskiver
- frisk timian, til servering

