

Luftige muffins med laks og dill
Tid: 50 minutter
Vanskelighetsgrad: 2 av 3
Muffins er mer enn dessert! Disse unike muffinsene passer perfekt som lunsjrett eller til forrett, og vil definitivt imponere!
Slik gjør du:
- Kutt opp røykelaksen i 0,5cm biter.
- Rør sammen mel, bakepulver, hakket dill, salt, pepper og tørket timian.
- Bland inn egg, olje (du kan bruke oliven olje for mer smak!), Synnøve Gresk yoghurt Naturell og melk.
- Putt i revet parmesan og røykelaksen.
- Sett gjerne muffinsformer i et muffinsbrett om du har. Da holder muffinsene seg pene i fasongen. Hvis du har ikke muffinsformer, kan du bare smøre inn et muffinsbrett.
- Fyll opp muffinsformer 3/4 deler fulle.
- Stek muffinsene midt i stekeovn på 180°C for 15-20min.
- Sett muffinsene til avkjølling på rist når det er ferdig stekt.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- røkt laks
- 0
- dl
- finhakket dill
- 0
- g
- revet parmesan
- 0
- stk
- egg
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- dl
- olje
- 0
- dl
- melk
- 0
- klype tørket timian
- Salt og pepper
- Smør og mel til formene