Synnøve Finden

Luftige matmuffins med røkelaks og dill

Supergode matmuffins som passer perfekt til lunsj, i matpakken, som forrett eller tilbehør til fiskesuppe.

Slik gjør du:

  • Kutt røkelaksen i ca 0,5 cm brede biter. Sett til side.
  • Ha melet i en bolle og bland inn bakepulver, timian og salt.
  • Tilsett yoghurt, melk, olivenolje, egg, parmesan og dill og bland til en jevn miks.Vend til slutt inn røkelaksen.
  • Sett muffinsformer i et muffinsbrett og fyll dem opp til ca 2/3 fulle.
  • Stek midt i stekeovn på 180°C i 15-20 min. La muffinsene avkjøles litt før servering.
  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • røkelaks
  • 0
  • dl
  • hvetemel
  • 0
  • ss
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • tørket timian
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • dl
  • melk
  • 0
  • dl
  • olivenolje
  • 0
  • egg
  • 0
  • g
  • revet parmesan
  • 0
  • dl
  • finhakket frisk dill