

Kyllingspyd i forfriskende marinade
Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Disse deilige kyllingspyd får boltre i en forfriskende marinade. Svært lite kalorier selv for de strengeste kaloritellene!
Slik gjør du:
Skjær kjøttet i små terninger og ha i en bolle.
Mos løk, tomater og urter i en blender.
Tilsett olje, yoghurt og eddik og bland godt.
Krydre med salt og pepper og hell marinaden over kyllingen. Kjøl i minimum 2 timer.
Fjern bladene fra den nederste halvdelen av rosmarinkvisene og tre 2-3 kyllingbiter på hver.
Stek i omtrent 5 minutter på hver side slik at de forblir saftige.
9 porsjoner
Dette trenger du:
- 3 kyllingbrystfileter
- 2 løk
- 2 tomater
- 2 ss persille, finhakket
- 1 ss mynte, finhakket
- 2 ss olivenolje
- 2 ss Synnøve gresk yoghurt Naturell
- 1 ss balsamico
- Salt
- Pepper
- Rosmarinkvister