Synnøve Finden

Kyllingspyd i forfriskende marinade

Tid: 20 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Disse deilige kyllingspyd får boltre i en forfriskende marinade. Svært lite kalorier selv for de strengeste kaloritellene!

Slik gjør du: 

Skjær kjøttet i små terninger og ha i en bolle.

Mos løk, tomater og urter i en blender.

Tilsett olje, yoghurt og eddik og bland godt.

Krydre med salt og pepper og hell marinaden over kyllingen. Kjøl i minimum 2 timer.

Fjern bladene fra den nederste halvdelen av rosmarinkvisene og tre 2-3 kyllingbiter på hver.

Stek i omtrent 5 minutter på hver side slik at de forblir saftige.

9 porsjoner

Dette trenger du:

  • 3 kyllingbrystfileter
  • 2 løk
  • 2 tomater
  • 2 ss persille, finhakket
  • 1 ss mynte, finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss Synnøve gresk yoghurt Naturell
  • 1 ss balsamico
  • Salt
  • Pepper
  • Rosmarinkvister