Synnøve Finden

Kyllingspyd i forfriskende marinade

Slik får du ekstra mye smak på kyllingen!

Slik gjør du: 

  • Skjær hver kyllingfilet i store biter og ha det i en bolle.
  • Grovhakk løken og tomatene og ha det i en blender sammen med persille og mynte. Tilsett yoghurt, olje og balsamico og blend til en jevn marinade. Smak til med litt salt og pepper.
  • Hell marinaden over kyllingen og legg på kjøl i minimum 2 timer.
  • Fjern bladene fra den nederste halvdelen av rosmarinkvistene. Disse skal nå brukes som grillspyd. Træ 2-3 kyllingbiter på hver kvist.
  • Stek kyllingspydene i stekepanne eller på grillen, ca 5 minutter på hver side.

Tips: Om du ikke får tak i rosmarinkvister, bruk vanlige grillspyd isteden.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • kyllingbrystfileter
  • 0
  • løk
  • 0
  • tomater
  • 0
  • ss
  • finhakket frisk persille
  • 0
  • ss
  • finhakket frisk mynte
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ss
  • balsamicoeddik
  • salt og pepper
  • 0
  • friske rosmarinkvister