

Kjøttboller med myntedip
Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Klassiske kjøttboller med en ny vri. Denne fantastiske dipen er en forfriskende overraskelse til kjøttbollene!
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til myntedipen.
Ha kjøttdeigen sammen med alle de andre ingrediensene til kjøttbollene i en bolle.
Elt godt med våte hender til alle ingrediensene er godt blandet.
La blandingen hvile i kjøleskapet i minst 1 time.
Med våte hender former du blandingen til små baller med jevn størrelse.
Varm opp olivenolje i en stekepanne til den er ryker og tilsett kjøttbollene. Stek på begge sider til de er lett brunet over det hele.
Kjøttbollene serveres varme sammen med myntedipen. Enjoy!
4 porsjoner
Kjøttboller:
- 500 g kjøttdeig
- 500 g svinekjøttdeig
- 1 egg
- 1 stor løk, finhakket
- 2 skiver daggamle brød (uten skorpe) dynket i vann og presset tørt
- 1 dl brødsmuler
- 1 dl kopp frisk mynte, finhakket eller 1 ts tørket mynte
- 1 ts oregano
- 1 fedd hvitløk, knust
- 2 ss olivenolje
- Olivenolje til steking
Myntedip:
- 1 klype salt
- 1 klype pepper
- 250 g Synnøve gresk yoghurt Naturell
- 1 dl finhakket mynte
- 2 ss olivenolje
- Salt