

Kjøttboller med myntedip
Tid: 45 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Klassiske kjøttboller med en ny vri. Denne fantastiske dipen er en forfriskende overraskelse til kjøttbollene!
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til myntedipen.
Ha kjøttdeigen sammen med alle de andre ingrediensene til kjøttbollene i en bolle.
Elt godt med våte hender til alle ingrediensene er godt blandet.
La blandingen hvile i kjøleskapet i minst 1 time.
Med våte hender former du blandingen til små baller med jevn størrelse.
Varm opp olivenolje i en stekepanne til den er ryker og tilsett kjøttbollene. Stek på begge sider til de er lett brunet over det hele.
Kjøttbollene serveres varme sammen med myntedipen. Enjoy!
- 0 porsjoner
Kjøttboller:
- 0
- g
- kjøttdeig
- 0
- g
- svinekjøttdeig
- 0
- stk
- egg
- 0
- stk
- stor løk, finhakket
- 0
- skiver daggamle brød (uten skorpe) dynket i vann og presset tørt
- 0
- dl
- brødsmuler
- 0
- dl
- kopp frisk mynte, finhakket eller 1 ts tørket mynte
- 0
- ts
- oregano
- 0
- fedd
- hvitløk, knust
- 0
- ss
- olivenolje
- Olivenolje til steking
Myntedip:
- 0
- klype
- salt
- 0
- klype
- pepper
- 0
- dl
- finhakket mynte
- 0
- ss
- olivenolje
- Salt