

Helgens beste frokost-toast
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med en solid, digg frokost eller brunch? Denne smaksbomben av en toast, med bacon, sennep og Synnøve vellagret Gouda, gjør resten av dagen til en lek.
Slik gjør du:
Stek bacon sprøtt i litt olje. Smør grov sennep på brødskivene. Legg godt med Synnøve Vellagret Gouda på alle fire skivene. Kutt cherrytomatene i to og fordel utover. Tilsett litt salt og pepper. Legg på sprøstekt bacon og salat og slå sammen to og to skiver brød til en skikkelig blings.
Dersom du har et toastjern, er det topp. Men det går fint å steke toasten både i stekeovn eller i stekepanne på middels varme. Salaten kan bli litt slapp av varmebehandling, så vil du ha crispy salat, bør du legge den ved siden av toasten ved servering.
God helg!
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- stk
- skiver landbrød, eller det brødet du måtte ha tilgjengelig.
- 0
- stk
- søte cherrytomater
- 0
- ss
- grov sennep
- 0
- g
- bacon i skiver
- Litt isbergsalat
- Litt olje til steking
- Akkurat passe med salt og pepper