Havrekjeks med sitron og Gresk Yoghurt
Deilige hjemmebakte havrekjeks. PS: Smaker herlig med Synnøve Brunost!
Slik gjør du:
- Ha margarin og sukker i en stor bakebolle og visp til det er lett og luftig.
 - Visp inn yoghurt, eggehviter, revet sitronskall og vanilje. Tilsett havregryn, hvetemel, bakepulver og natron og bland sammen til en jevn deig. Dekk til og la hvile i kjøleskap i 15 min eller mer.
 - Sett ovnen på 190 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 - Ha litt mel på hendene og form deigen til ca 24 små kuler som du legger på stekebrettet. Dypp bunnen av et glass i melis og trykk det lett ned på hver av kulene for å lage flate kjeks.
 - Stek på 190 grader i 10-12 minutter, til kantene blir gyllenbrune. Avkjøl noen minutter før du fjerner dem fra stekebrettet.
 
Tips: Strø gjerne over litt melis før servering.
- 0 porsjoner
 
Dette trenger du:
- 0
 - g
 - margarin
 
- 0
 - dl
 - sukker
 
- 0
 - eggehviter
 
- 0
 - ss
 - revet sitronskall
 
- 0
 - ts
 - vaniljepulver
 
- 0
 - dl
 - havregryn
 
- 0
 - dl
 - hvetemel
 
- 0
 - ts
 - bakepulver
 
- 0
 - ts
 - natron
 
- 0
 - dl
 - melis, til utbaking
 



