Gnocchi med Rabagast ostesaus, oliven og rosmarin
Rik, fyldig og smakfull ostesaus med Synnøve Rabagast.
Slik gjør du:
- Sett gnocchien til koking etter anvisning på pakken.
- Riv Rabagast på et grovt rivjern.
- Smelt smøret på middels varme i en liten kjele. Visp inn melet og spe med matfløte til en jevn saus. Tilsett rosmarinen.
- Ta kjelen av plata og tilsett revet Rabagast. Visp til osten har smeltet helt inn i sausen.
- Smak til med litt salt og pepper og ha den kokte gnocchien over i ostesausen.
- Server herligheten med skivet oliven pluss litt ekstra Rabagast høvlet i tynne flak med ostehøvel. Pynt med litt frisk rosmarin.
Tips:
Gnocchi kan eventuelt erstattes av pasta. Beregn ca 130 g tørr pasta per porsjon.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- potetgnocchi
- 0
- g
- Synnøve Rabagast
- 0
- ss
- smør
- 0
- ss
- mel
- 0
- dl
- matfløte
- 0
- ts
- finhakket frisk rosmarin
- litt salt og pepper
Ved servering:
- 0
- sorte oliven uten stein, skivet
- frisk rosmarin, til pynt





