Synnøve Finden

Gnocchi med Rabagast ostesaus, oliven og rosmarin

Rik, fyldig og smakfull ostesaus med Synnøve Rabagast.

Slik gjør du:

  • Sett gnocchien til koking etter anvisning på pakken.
  • Riv Rabagast på et grovt rivjern.
  • Smelt smøret på middels varme i en liten kjele. Visp inn melet og spe med matfløte til en jevn saus. Tilsett rosmarinen.
  • Ta kjelen av plata og tilsett revet Rabagast. Visp til osten har smeltet helt inn i sausen.
  • Smak til med litt salt og pepper og ha den kokte gnocchien over i ostesausen.
  • Server herligheten med skivet oliven pluss litt ekstra Rabagast høvlet i tynne flak med ostehøvel. Pynt med litt frisk rosmarin.

Tips:

Gnocchi kan eventuelt erstattes av pasta. Beregn ca 130 g tørr pasta per porsjon.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • potetgnocchi
  • 0
  • ss
  • smør
  • 0
  • ss
  • mel
  • 0
  • dl
  • matfløte
  • 0
  • ts
  • finhakket frisk rosmarin
  • litt salt og pepper

Ved servering:

  • 0
  • sorte oliven uten stein, skivet
  • frisk rosmarin, til pynt