Glutenfri julekrydderkake
Her har vi brukt Synnøves glutenfrie gulrotkakemiks som base og tilsatt julekrydder for ordentlig god julesmak. Enkelt og kjempegodt!
Kake:
- Bland sammen Synnøve Glutenfri Gulrotkakemiks, olje, egg og alle krydderne.
- Riv gulrot på et råkostjern og bland det inn i røra.
- Ha røra i en smurt eller bakepapirkledt kakeform og stek på 180 grader i 40-45 minutter.
Glasur og pynt:
- Bland sammen melis og vann. Om det virker for tørt, tilsett bittelitt mer vann.
- Fordel melisblandingen over den avkjølte kaka.
- Pynt med granateplekjerner.
- 0 porsjoner
Kake:
- 0
- g
- olje
- 0
- egg
- 0
- ts
- malt kanel
- 0
- ts
- malt kardemomme
- 0
- ts
- malt ingefær
- 0
- ts
- malt nellik
- 0
- g
- revet gulrot
Glasur og pynt:
- 0
- g
- melis
- 0
- ss
- vann
- granateplekjerner

