Synnøve Finden

Fyldig gresskarsuppe med gresk yoghurt

Tid: 40 minutter

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Slik gjør du: 

Skjær opp gresskarkjøttet i biter og ha det i en kjele sammen med kokosmelk, ingefærpulver og rosmarin. Rør sammen og kok opp. 

Når gresskarbitene er kokt møre, bruker du en stavmikser til å mose det sånn at det blir en fløyelsmyk suppe. Tilsett eplecidereddik og yoghurten, og rør det inn i suppen. 

Server i dype skåler, gjerne toppet med en skje gresk yoghurt, chilliflak og rosmarinblader.

  • 0 porsjoner

Du trenger:

  • 0
  • g
  • gresskar
  • 0
  • g
  • kokosmelk
  • 0
  • ss
  • eplecidereddik
  • 0
  • ts
  • ingefærpulver
  • 0
  • stk
  • stilk rosmarin
  • Chiliflak