Synnøve Finden

Fyldig gresskarsuppe med Gresk Yoghurt

Varmende suppe med kokosmelk og ingefær.

Slik gjør du: 

  • Skrell og kutt gresskaret i små biter. Ha det i en gryte.
  • Tilsett kokosmelk, ingefær og rosmarin. Småkok under lokk i ca 20 min, eller til gresskarbitene er helt møre.
  • Fjern rosmarinstilken og mos med stavmikser til en fløyelsmyk suppe.
  • Visp inn yoghurt og eplecidereddik. Smak til med litt salt.
  • Server gjerne med en skje Synnøve Gresk Yoghurt på toppen, et lite dryss chilliflak og rosmarinblader.
  • 0 porsjoner

Du trenger:

  • 0
  • g
  • gresskar
  • 0
  • g
  • kokosmelk
  • 0
  • ts
  • malt ingefær
  • 0
  • frisk rosmarinstilk
  • 0
  • ss
  • eplecidereddik
  • salt