Synnøve Finden

Fruktsalat med Gresk Yoghurt 

En fest av sitrusfrukter servert med Synnøves ekte greske yoghurt. Her kan du virkelig fråtse i C-vitaminer!

Slik gjør du: 

  • Skrell blodappelsin, grapefrukt, appelsin og klementin. Del dem i ca en halv centimeter tykke skiver.
  • Anrett på et fat og miks fargene slik at det blir et dekorativt mønster.
  • Klem juicen ut av limen og bland med honningen. Drissle det over de skivede sitrusfruktene.
  • Fordel noen spiseskjeer av yoghurten på toppen.
  • Dryss over kjernene fra granateplet og hakkede valnøtter.

Tips: Har du ikke alle typene sitrusfrukter, ta det du har. Valnøtter kan erstattes av andre typer nøtter, eller eventuelt gresskarkjerner eller andre kjerner for et nøttefritt alternativ.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • blodappelsin
  • 0
  • grapefrukt
  • 0
  • appelsin
  • 0
  • klementin
  • 0
  • lime
  • 0
  • ts
  • honning (ev. lønnesirup)
  • 0
  • granateple
  • 0
  • neve
  • hakkede valnøtter