Synnøve Finden

Fancy fylte egg

Sunt, mettende og lekkert!

Slik gjør du: 

  • Hardkok eggene og avkjøl. Del dem i to og fjern eggeplommene med en skje.
  • Ha 7 av eggeplommene i en food processor eller blender sammen med yoghurt, sylteagurk, kapers, olivenolje og sennep. Kjør kjapt til en jevn blanding og smak til med litt salt og pepper.
  • Fyll eggehvitene med yoghurtblandingen.
  • Smuldre den resterende eggeplommen.
  • Topp eggehvitene med smuldret eggeplomme, finhakket dill og persille, flaket havsalt og nykvernet pepper ved servering.
  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • egg
  • 0
  • dl
  • syltede agurker
  • 0
  • ss
  • kapers
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ts
  • sennep
  • salt og pepper
  • frisk persille og dill, til pynt