

Croque Monsieur
Et utrolig saftig og kremete ostesmørbrød som franskmennene har tryllet fram. En klassiker!
Tid: 15-20 min
Vanskelighetsgrad: 2 av 3
Slik gjør du:
Til sausen smelter du smør i en kjele og rører inn melet til det er klumpefritt. Så heller du i melken, rører godt og lar det småkoke i ca. 5 min til det tykner. Tilsett muskat og smak til med salt og pepper.
Rist brødskivene på én side og smør de med et tynt lag med sennep på den andre siden. Ha på godt med bechamel-saus, Synnøve Kokt og Mør Skinke og Synnøve Rabagast. Legg på en ny skive på toppen og ha på mer bechamel-saus og Synnøve Rabagast.
Grill i ovnen til osten blir gyllen og uimotståelig. Bon appetit!
Takk til August & Martin for den fantastisk digge oppskriften og din fine bildene.
- 0 porsjoner
Du trenger:
- 0
- skiver
- toastloff
- Dijon sennep, eller grov sennep
Bechamel-saus:
- 0
- ss
- smør
- 0
- ts
- mel
- 0
- dl
- melk
- 0
- ts
- revet muskat
- Salt og pepper