Synnøve Finden

Yoghurtbar med bringebær og pistasj

Tid: 20 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Gi frokosten et løft med frossen yoghurtbar, eller nyt den som en sunn snack! Med gresk yoghurt, friskt bringebærsyltetøy og crunchy pistasjnøtter vil denne imponere både store og små. 

Slik gjør du: 

Legg bakepapir på et brett eller fat som får plass i fryseren. Hell så yoghurtblandingen over og spre det utover med en slikkepott. Ha syltetøy på toppen og fordel det over hele. 

Hakk opp pistasjenøttene om de er hele, og strø dem over yoghurtblandingen. 

Sett i fryser i ca. tre timer. Når yoghurten har fryst er den klar for å nytes. Skjær i biter og server!

8 porsjoner

Du trenger:

  • 300g Synnøve Gresk Yoghurt Naturell 10%
  • 2 ss bringebærsyltetøy
  • ½ dl pistasjnøtter
  • 1 ts vaniljeessens
  • 2 ts lønnesirup