Synnøve Finden

Synnøves Hot & Flirty baconpoteter

Hva sier du til ovnsbakte poteter med dobbel dose ost, vårløk og sprøstekt bacon? Nam nam, sier vi!

Slik gjør du: 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Vask og skrubb potetene grundig. Pensle dem med litt olje og gni med litt salt og pepper. Stikk noen hull i potetene med en gaffel eller en spiss kniv. 
  • Bak potetene på rist eller brett midt i ovnen til de er møre. Etter en time, sjekk om de er ferdige ved å stikke en skarp kniv inn i dem. Om de ikke er myke inni, bak litt lenger. 
  • Stek baconterninger sprø i en middels varm stekepanne. Finhakk vårløken.
  • Når potetene er ferdigbakt, kutt av toppen. Skufle ut innmaten med en skje og ha det i en bolle.
  • Tilsett Synnøve Smøreost, bacon og vårløk i potetmosen og bland godt. PS: Hold av en neve bacon til topping. Smak til med litt salt og pepper.
  • Ha mosen tilbake i potetskallene og dryss over godt med Synnøve Grovrevet Gulost.
  • Sett stekeovnen på grill og grill potetene et par minutter til på 225 grader, til de får en gyllen skorpe.
  • Strø over siste rest av bacon og server!
  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • store bakepoteter
  • olje, til pensling
  • salt og pepper
  • 0
  • g
  • bacon i terninger
  • 0
  • vårløk