Synnøve Finden

Pannekakekos med Synnøve smøreost

Minipannekaker servert med Synnøve smøreost, saltristede valnøtter og syltetøy. Her får du den uslåelige kombinasjonen av søtt og salt, mykt og sprøtt!

Slik gjør du:

  • Visp sammen ingrediensene til pannekakerøra i en bolle. Det blir en ganske tykk røre.
  • Varm opp litt olje i en stekepanne og stek pannekaker i bittelitt olje til de er gylne på begge sider.
  • Grovhakk valnøttene og rist dem i varm panne. Strø over litt flaket havsalt.
  • Server pannekakene med Synnøve smøreost, syltetøy og et dryss ristede nøtter.

Tips:

Bytt gjerne ut baconost med Synnøve smøreost Skinke.

Pannekakerøra holder seg fint i kjøleskapet et par dager.

Valnøtter kan erstattes av andre typer nøtter eller kjerner, feks gresskar- eller solsikkekjerner.

  • 0 porsjoner

Pannekakerøre:

  • 0
  • dl
  • kumelk eller soyamelk
  • 0
  • ss
  • olje
  • 0
  • ss
  • sukker
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • dl
  • hvetemel

Tilbehør:

  • 0
  • neve
  • valnøtter
  • 0
  • klype
  • flaket havsalt
  • syltetøy