Omelett med spinat, vårløk og Synnøve smøreost
Genialt enkelt og godt med Synnøve smøreost som topping på omeletten!
Slik gjør du:
- Hakk vårløken og grovhakk spinaten.
- Visp sammen egg, melk og litt salt og pepper.
- Varm en stekepanne til middels varme og smelt margarinen. Stek vårløk og spinat til spinaten har falt sammen. Hell over eggeblandingen og stek til omeletten har stivnet.
- Klem over Synnøve smøreost på den ene halvdelen og brett omeletten i to.
- Server gjerne med godt brød og salat.
Tips:
Stek i to omganger i en mindre stekepanne for å lage to porsjonsomeletter.
Ostescones med hvitløk er godt tilbehør.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- vårløk
- 0
- never
- frisk spinat
- 0
- egg
- 0
- dl
- melk
- salt og pepper
- 0
- ss
- margarin
- 0
- pk.
- Synnøve smøreost