Synnøve Finden

Omelett med spinat, vårløk og Synnøve smøreost

Genialt enkelt og godt med Synnøve smøreost som topping på omeletten!

Slik gjør du:

  • Hakk vårløken og grovhakk spinaten.
  • Visp sammen egg, melk og litt salt og pepper.
  • Varm en stekepanne til middels varme og smelt margarinen. Stek vårløk og spinat til spinaten har falt sammen. Hell over eggeblandingen og stek til omeletten har stivnet.
  • Klem over Synnøve smøreost på den ene halvdelen og brett omeletten i to.
  • Server gjerne med godt brød og salat.

Tips:

Stek i to omganger i en mindre stekepanne for å lage to porsjonsomeletter.

Ostescones med hvitløk er godt tilbehør.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • vårløk
  • 0
  • never
  • frisk spinat
  • 0
  • egg
  • 0
  • dl
  • melk
  • salt og pepper
  • 0
  • ss
  • margarin