Synnøve Finden

Frisk kyllingsalat med krutonger av knekkebrød

Salat kan være mer er enn bare smakfullt tilbehør. Denne mettende og friske kyllingsalaten kan friste med både smuldret fetaost, granateplekjerner og knasende sprø knekkebrødkrutonger.

Slik gjør du: 

  • Rør ut allroundkrydder i olivenolje og mariner kyllingfileten med dette. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
  • Kutt agurk, paprika og rødløk i små terninger, cherrytomater i skiver og finhakk kruspersillen. Ha det i en bolle og bland inn sitronsaft, salt og pepper.
  • Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek kyllingen til den har fått en gyllen skorpe. Senk temperaturen til lav varme og legg over et lokk. Stek ytterligere 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  • Server kyllingen sammen med salaten. Smuldre over fetaost, dryss over granateplekjerner og knekk knekkebrød som krutonger.

Takk til Kiwi for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • allroundkrydder
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • g
  • kyllingfilet
  • 0
  • slangeagurk
  • 0
  • paprika, gul eller rød
  • 0
  • rødløk
  • 0
  • cherrytomater
  • 0
  • g
  • frisk kruspersille
  • 0
  • ts
  • friskpresset sitronsaft
  • salt og pepper
  • 0
  • g
  • fetaost, smuldret
  • 0
  • ss
  • granateplekjerner