Synnøve Finden

Frisk kyllingsalat med krutonger av knekkebrød

Salat kan være mer er enn bare et smakfullt tilbehør. Denne mettende og friske kyllingsalaten kan friste med både smuldret Apetina, granateplekjerner og krutonger av knekkebrød.

Slik gjør du: 

  1. Rør ut allroundkrydder i olivenolje og mariner kyllingen. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
  2. Kutt opp agurk, paprika og rødløk i små terninger, og cherrytomater i skiver. Rør inn sitronsaft, og salt og pepper. Finhakk kruspersille og vend inn i salaten.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme. Stek kyllingen til den har fått en gylden skorpe. Senk temperaturen til lav varme og sett på lokk. Stek ytterligere 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  4. Server kyllingen sammen med salaten. Smuldre over fetaosten, dryss over granateplekjerner, og knekk knekkebrødet som krutonger.

Tusen takk til Kiwi for nydelig oppskrift!

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • allroundkrydder
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • g
  • kyllingfilet
  • 0
  • stk
  • agurk
  • 0
  • stk
  • paprika, gul eller rød
  • 0
  • stk
  • rødløk
  • 0
  • stk
  • cherrytomater
  • 0
  • ts
  • sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 0
  • g
  • fersk kruspersille
  • 0
  • g
  • Apetina, smuldret
  • 0
  • ss
  • granateplekjerner