Synnøve Finden

Frokostscones

Ekstra gode scones med Synnøve Ekte Gresk Yoghurt i deigen! Vi har også tilsatt en dose revet gulrot for ekstra saftighet, og frø og kjerner for ekstra næring og tyggemotstand.

Slik gjør du:

  • Sett først stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Bland mel, havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø og bakepulver i en bakebolle.
  • Tilsett yoghurt, smeltet smør, honning og revet gulrot og bland det kjapt sammen til en deig.
  • Klatt ut 10 scones på bakepapiret.
  • Sted midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

Takk til Linn Stokstad for oppskrift.

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • hvetemel
  • 0
  • dl
  • havregryn
  • 0
  • dl
  • solsikkekjerner
  • 0
  • dl
  • sesamfrø
  • 0
  • ss
  • bakepulver
  • 0
  • g
  • smeltet smør
  • 0
  • ss
  • honning (ev. lønnesirup)
  • 0
  • revet gulrot