Frokostscones
Ekstra gode scones med Synnøve Ekte Gresk Yoghurt i deigen! Vi har også tilsatt en dose revet gulrot for ekstra saftighet, og frø og kjerner for ekstra næring og tyggemotstand.
Slik gjør du:
- Sett først stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
- Bland mel, havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø og bakepulver i en bakebolle.
- Tilsett yoghurt, smeltet smør, honning og revet gulrot og bland det kjapt sammen til en deig.
- Klatt ut 10 scones på bakepapiret.
- Sted midt i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Takk til Linn Stokstad for oppskrift.
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- hvetemel
- 0
- dl
- havregryn
- 0
- dl
- solsikkekjerner
- 0
- dl
- sesamfrø
- 0
- ss
- bakepulver
- 0
- g
- smeltet smør
- 0
- ss
- honning (ev. lønnesirup)
- 0
- revet gulrot