

Vegetarsandwich
Grønn, saftig og helt uten kjøtt. Masse friske grønnsaker, nydelig stekt Synnøve Norsk Grillost innkapslet i to deilige skiver surdeigsbrød.
Tid: 10 minutter
Vanskelighetsgrad: 1 av 3
Slik gjør du:
Toast begge skivene i en stekepanne, ovn eller brødrister til de blir gylne. Stek Synnøve Norsk Grillost i en stekepanne, med litt smør i, som anvist på pakken.
Bland sammen majones og sennep før du smører det på begge skivene.
Ha på salat, grønnsaker, salt, pepper, Synnøve Norsk Grillost og spirer.
Velbekomme!
Takk til August & Martin for den fantastisk digge oppskriften og din fine bildene.
- 0 porsjoner
Du trenger:
- 0
- skiver
- surdeigsbrød, eller annet brød du har liggende
- 0
- stk
- Synnøve Norsk Grillost
- Tomat
- Avokado
- Rødløk
- Agurk
- Spirer
- 0
- ss
- grov sennep
- 0
- ss
- majones
- Salt og pepper
- Smør til steking