Synnøve Finden

Søt og frisk granolapai

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen på 170 grader over og undervarme.

2. Smelt smør og bland inn øvrige ingredienser til bunnen.

3. Smør en paiform med smør og trykk deretter granolabunnen ut i bunnen og langs kantene med en skje.

4. Stek midt i ovnen i 30 minutter. Avkjøl.

5. Smelt sjokoladen over vannbad og fordel utover bunnen og langs kantene. Sett kaldt til sjokoladen har stivnet.

6. Ha Synnøve gresk smøre & bake i en skål, rør inn honning/sirup, vanilje og sitronsaft. Smak til. Fordel blandingen i paiformen og topp med frukt og/eller bær.

 

Denne paien passer like godt til fest som til en liten frokostdessert. Søt, frisk, sprø og nydelig!

Tusen takk til Linn Stokstad (@linn_sprudlendesunn) for en nydelig oppskrift!

  • 0 porsjoner

Dette trenger du til bunn:

  • 0
  • g
  • smeltet smør
  • 0
  • dl
  • havregryn
  • 0
  • dl
  • sesamfrø
  • 0
  • ts
  • vaniljepulver (kan sløyfes)
  • 0
  • klype
  • salt
  • 0
  • ss
  • eplejuice
  • 0
  • ss
  • honning

Dette trenger du til topping:

  • 0
  • g
  • mørk sjokolade
  • 0
  • ts
  • vaniljepulver eller frøene fra 1 vaniljestang
  • 0
  • stk
  • Sitron (saften fra sitronen)
  • 0
  • ss
  • flytende honning eller lønnesirup
  • frisk frukt eller bær